Обвалювальний ніж Fibrox Boning Flex з гнучким лезом 12 см і безпечним чорною ручкою Vx Grip Victorinox 5.6613.12X Швейцарія
Обвалювальний ніж Fibrox Boning Super Flexible з лезом 15 см (дуже гнучке, вузьке, зігнуте) та чорною ручкою Victorinox 5.6663.15 Швейцарія
Обвалювальний ніж Ultra Grip Superflex з вузьким і дуже гнучким лезом завдовжки 15 см і чорною ручкою Victorinox 5.6663.15X Швейцарія
Забійний / різницький ніж Fibrox Slaughter з лезом 25 см (зігнуте, гладке) і чорною ручкою Victorinox 5.7203.25 Швейцарія
Ніж м'ясника Fibrox Cimeter Steak з лезом 25 см (широке, гладке) і чорною ручкою Victorinox 5.7303.25 Швейцарія
Ніж для сиру Fibrox Cheese з лезом 15х9 см та чорною ручкою Victorinox 6.1103.09 Швейцарія
Ніж для масла і кремоподібних продуктів Fibrox Butter And Cream Cheese з лезом 13 см (дрібний серейтор, перфороване) і чорною ручкою Victorinox 7.6083.13 Швейцарія
Обвалювальний ніж Victorinox Dual Grip Boning з лезом 15см і чорно-червоною ручкою Dual Grip 5.6003.15D (Швейцарія) Гарантія: довічна
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning з лезом 15 см (вигнуте, гладке) і чорно-червоною ручкою Dual Grip Victorinox 5.6503.15D Швейцарія
Кухонний ніж Swiss Modern Tomato & Sausage з лезом 11 см (серейтор; закруглений кінчик) і чорною ручкою Victorinox 6.9003.11W
Універсальний кухонний ніж SWISS MODERN Kitchen з лезом 15 см (гладке) і чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.9013.15B Швейцарія
Кухонний ніж Victorinox 7.2003.12G ніж керамічний CeramicLine, 12 см, у подарунковій упаковці
Кухонний ніж для шеф-кухарів Victorinox 7.2003.15G, Керамічна лінія CeramicLine
Обробний ніж CeramicLine Carving з чорним лезом 15 см і чорною ручкою Victorinox 7.2033.15G Швейцарія
Кухонний ніж Forged Carving German Type 10 см вузьке лезо, з чорною ручкою 7.7113.10 Швейцарія Довічна гарантія
Обробний кований ніж Carving German Type з лезом 20 см (гладке, вузьке) і чорною ручкою Victorinox 7.7113.20 Швейцарія
Кухонний кований ніж Forged Сhef's German Type 15 см з чорною ручкою 7.7123.15 Victorinox Швейцарія Довічна гарантія
Кухонний кований ніж Forged Сhef's German Type 20 см і чорною ручкою 7.7123.20 Швейцарія Довічна гарантія
Кухонний кований ніж Forged Steak German Type лезо 12 см серейторне заточування, з чорною ручкою 7.7153.12 Швейцарія
Обвалювальний кований ніж Boning German Type з лезом 15 см (гладке) і чорною ручкою Victorinox 7.7153.15 Швейцарія
Кухонний кований ніж Forged Santoku German Type 17 см рифлене лезо з чорною ручкою 7.7223.17 Швейцарія
Кухонний кований ніж для філетування Grand Maitre Filleting Flexible з лезом 20 см (гнучке, гладке) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7213.20G Швейцарія
Кований ніж-сантоку Grand Maitre Santoku з лезом 17 см (гладке) і чорною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 7.7303.17G Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.