Ніж для хліба Standard Bread з лезом 18 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.1633.18 Швейцарія
Хлібний ніж Standard Bread з лезом 21 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.1633.21 Швейцарія
Ніж для хліба Standard Bread з лезом 21 см (серейтор) і чорною ручкою (блістер) Victorinox 5.1633.21B Швейцарія
Обробний ніж Standard Carving з лезом 12 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.1803.12 Швейцарія
Обробний ніж Standard Carving з лезом 15 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.1803.15 Швейцарія
Обробний ніж Standard Carving з лезом 15 см (гладке) та чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 5.1803.15B Швейцарія
Обробний ніж Standard Carving з лезом 18 см (гладке) і чорною ручкою Victorinox 5.1803.18 Швейцарія
Обробний ніж Standard Carving з лезом 20 см (серейтор) і чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 5.1833.20B Швейцарія
Обробний ніж Standard Carving з лезом 19 см і чорною ручкою Victorinox 5.1903.19 Швейцарія
Обробний ніж Standard Carving з лезом 19 см (широке, гладке) та чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 5.1903.19B Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.3003 Швейцарія
Ніж для фігурного вирізання та формування Standard Shaping з вигнутим лезом завдовжки 6 см і чорною ручкою Victorinox 5.3103 Швейцарія
Філейний ніж Standard Filleting Flexible з лезом 16 см (гнучке, гладке) та чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 5.3803.16B Швейцарія
Універсальний кухонний ніж Fibrox Kitchen з лезом 15 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.2003.15 Швейцарія
Ніж для нарізання Fibrox Slicing Flexible 5.2833.20 з лезом 20 см (серейтор, напівгнучке) та чорною ручкою Victorinox 5.2833.20 Швейцарія
Професійний ніж-сокирка для м'яса Fibrox Cleaver з лезом 19 см (велике, гладке) і чорною ручкою Victorinox 5.4003.19 Швейцарія
Слайсерний ніж Fibrox Slicing з лезом 25 см (гладке) з заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.4203.25 Швейцарія
Ковбасний ніж Fibrox Sausage з лезом 25 см (гладке + серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.4473.25 Швейцарія
Ніж для нарізання Fibrox Slicing з лезом 30 см (гладке) і чорною ручкою Victorinox 5.4503.30 Швейцарія
Ніж для нарізання Fibrox Slicing з лезом 30 см (рифлене) з заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.4723.30 Швейцарія
Обробний ніж Fibrox Sticking з лезом 16 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.5603.16 Швейцарія
Обвалювальний ніж Fibrox Boning з лезом 15 см (гладке) і чорною безпечною ручкою Safety Grip Victorinox 5.6003.15M Швейцарія
Обвалювальний ніж Fibrox Boning Flexible з екстравузьким лезом 15 см (гладке, гнучке) і чорною ручкою Victorinox 5.6203.15 Швейцарія
Обвалювальний ніж Fibrox 15 см обвалювальний з чорною ручкою Vx Grip
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
