Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 19 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.8003.19 Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 22 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.8003.22 Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 25 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.8003.25 Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 25 см (рифлене) і чорною ручкою Victorinox 6.8023.25 Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з широким лезом 20 см (рифлене) та чорною ручкою Victorinox 6.8083.20 Швейцарія
Ніж для нарізання SWISS CLASSIC Slicing з лезом 25 см (рифлене), заокругленим носом і чорною ручкою Victorinox 6.8223.25 Швейцарія
Обвалювальний ніж SWISS CLASSIC Boning Flexible з лезом 15 см (гнучке) і чорною ручкою Victorinox 6.8413.15 Швейцарія
Ніж-сантоку SWISS CLASSIC Santoku з лезом 17 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.8503.17 Швейцарія
Ніж для хліба Victorinox SWISS CLASSIC Bread 6.8633.21 з лезом 21 см (серейтор) та чорною ручкою Victorinox 6.8633.21 Швейцарія
Кондитерський ніж Swiss Classic Pastry з лезом 26 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 6.8633.26 Швейцарія
Ніж для філетування SWISS CLASSIC Filleting Flexible з лезом 20 см (гнучке) з чорною ручкою Victorinox 6.8713.20 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 6 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.0303 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.0403 Швейцарія
Ніж для фігурного вирізання та формування Standard Shaping з вигнутим лезом завдовжки 6 см і чорною ручкою Victorinox 5.0503 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.0603 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 10 см (гладке) та чорним руківя'м Victorinox 5.0703 Швейцарія
Ніж для чищення Standard Paring з лезом 10 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.0733 Швейцарія
Десертний ніж Standard Dessert з лезом 11 см (гладке), заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.0803 Швейцарія
Кухонний ніж Standard Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор), заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.0833 Швейцарія
Кухонний ніж для сиру і ковбаси Standard Cheese and Sausage з лезом 11 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.0933 Швейцарія
Ніж для стейка Standard Steak з лезом 11 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.1203 Швейцарія
Ніж для стейка Standard Steak з лезом 11 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.1233 Швейцарія
Ніж для стейка Standard Steak з лезом 11 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.1233.20 Швейцарія
Столовий ніж Standard Table з лезом 11 см (гладке), заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.1303 Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.