Ми працюємо 04-10-2025
У зв'язку з перебоями постачання електроенергії можливі затримки. Ми робимо все, щоб обробити та доставити ваші замовлення у максимально стислі строки.
-10%
Кухонний ніж Victorinox Fibrox Boning Flexible 5.6614.15

Кухонний ніж Victorinox Fibrox Boning Flexible 5.6614.15

Vx56614.15

В наявності

compare Додати до порівняння

1 239 грн

-10%

Акція з 25.09 до 07.10.2025

1 115 грн

Дізнатися про зниження ціни
Знайшли дешевше?
Купити в 1 клік

Короткий опис

Обвалювальний ніж Fibrox Boning Flexible з лезом 15 см (гнучке, вузьке, зігнуте) та зеленою ручкою Victorinox 5.6614.15 Швейцарія

Детальніше

Поділитися:

Гнучкий ніж для обвалювання Victorinox Fibrox Boning 5.6614.15 з вузьким 15-сантиметровим лезом. Це професійний інструмент для ефективної обробки м'ясної туші. Завдяки гострому лезу відділення м'язової, жирової та сполучної тканини від кістки відбувається максимально легко. Fibrox – це професійна серія, розроблена, в першу чергу, для м'ясників і працівників великих м'ясозаготівельних підприємств. Такому функціональному інструмента знайдеться місце й на домашній кухні досвідченого кухаря. Ніж Fibrox Boning Flexible 5.6614.15, зелене руків'я: • спеціалізація: для обвалювання • довжина леза: 15 см • заточка крайки: гладка (Plain) • тип леза: гнучке (Flexible) • особливості та форма леза: зігнуте, вузьке • матеріал леза: фірмова неіржавна сталь Victorinox • матеріал руків'я: Fibrox (термопластичний еластомер) • можна мити в посудомийній машині та стерилізувати • постачається з разовим захистом на лезо. Для виготовлення фірмових руків'їв Фіброкс використовується зносостійкий термопластичний еластомер (ТПЕ). Завдяки шорсткій текстурі руків’я зручне і не вислизає з рук при обвалюванні жирних продуктів. Матеріал має властивості вулканізованої гуми, досить пластичний і стійкий до роботи при низькій і високій температурі (max. до 80-110 °C). Швейцарські ножі з професійної серії Fibrox розраховані на екстремальні робочі умови. Ідеальний баланс дизайну і зручності знизить професійну стомлюваність кисті. Обвалювальний ніж Фіброкс 5.6614.15 має вузьке штамповане лезо із висококласної неіржавної сталі з професійно підібраними параметрами жорсткості і гнучкості для стійкості до пошкоджень, деформації та корозії. Модель вирізняється лезом ергономічної зігнутої форми з гладкою заточкою кромки. Лазерне гравіювання на лезі за технологією, що не шкодить цілісності, містить в тому числі сертифікат якості NSF. Отже, ніж є абсолютно безпечним для роботи з харчовою групою. Великий вибір професійного інвентарю від швейцарської легенди – компанії Вікторінокс – пропонуємо на нашому сайті. Оригінальний ніж для обвалювання Victorinox Fibrox Boning 5.6614.15 завжди можна придбати у нас за вигідними цінами і з офіційною гарантією від виробника. Оформлюйте замовлення онлайн або зв'яжіться з нашими консультантами за номерами телефону, вказаним на сайті. Насолоджуйтеся професійною якістю інструмента від швейцарського бренда Вікторінокс!

ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
  • Вид товару: Кухонний ніж
  • Серія: Fibrox
  • Спеціалізація: Boning
  • Призначення: Обвалювальні
  • Колір: Зелений
  • Довжина леза (см): 15
  • Вид леза: Гладке, Вигнуте
  • Матеріал руків'я/накладок: Термоеластопласт
  • Довжина (cм): 28.4
  • Вага (кг): 0.115
  • Тип випуску товару: Серійний
  • Гарантія: Довічна
  • Країна реєстрації бренду: Швейцарія
  • Знижки: 10 - 30%

ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
  • Вид товару: Кухонний ніж
  • Серія: Fibrox
  • Спеціалізація: Boning
  • Призначення: Обвалювальні
  • Колір: Зелений
  • Довжина леза (см): 15
  • Вид леза: Гладке, Вигнуте
  • Матеріал руків'я/накладок: Термоеластопласт
  • Довжина (cм): 28.4
  • Вага (кг): 0.115
  • Тип випуску товару: Серійний
  • Гарантія: Довічна
  • Країна реєстрації бренду: Швейцарія
  • Знижки: 10 - 30%

Напишіть ваш коментар
Кухонний ніж Victorinox Fibrox Boning Flexible 5.6614.15

Кухонний ніж Victorinox Fibrox Boning Flexible 5.6614.15

Обвалювальний ніж Fibrox Boning Flexible з лезом 15 см (гнучке, вузьке, зігнуте) та зеленою ручкою Victorinox 5.6614.15 Швейцарія

Інші товари серії Fibrox

Ми приймаємо