Кований ніж-сантоку Santoku Grand Maitre з лезом 17 см (рифлене) і чорною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 7.7323.17G Швейцарія
Кований ніж шеф-кухаря Grand Maitre Сhef's з лезом 15 см (гладке) та чорною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 7.7403.15G Швейцарія
Кований ніж шеф-кухаря Grand Maitre Chef's з лезом 20 см (гладке) і чорною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 7.7403.20G Швейцарія
Великий кухарський кований ніж Grand Maitre Carving з лезом 22 см (гладке) та чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7403.22G Швейцарія
Кований ніж шеф-кухаря Grand Maitre Сhef's з лезом 25 см (гладке) та чорною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 7.7403.25G Швейцарія
Кованый нож для хлеба Grand Maitre Bread с лезвием 23 см (серрейтор) и черной ручкой (подарочная коробка) Victorinox 7.7433.23G Швейцария Кований ніж для хліба Grand Maitre Bread з лезом 23 см (серейтор) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7433.23G Швейцарія
Кований ніж для хліба Grand Maitre Bread and Pastry з лезом 26 см (серрейтор) із чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7433.26G Швейцарія
Кухонний кований ніж для очищення Grand Maitre Wood Kitchen з лезом 10 см (гладке) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7200.10G Швейцарія
Кухонний кований ніж для стейків Grand Maitre Wood Steak з лезом 12 см (серейтор) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7200.12WG Швейцарія
Кухонний кований ніж для філетування Grand Maitre Wood Filleting з лезом 20 см (гладке) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7210.20G Швейцарія
Кований обвалювальний ніж Grand Maitre Wood Boning з лезом 15 см (гладке) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7300.15G Швейцарія
Великий кухарський кований ніж Grand Maitre Wood Carving з лезом 22 см (гладке) та дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7400.22G Швейцарія
Кухонний ніж для хліба Grand Maitre Wood Bread & Pastry з лезом 26 см (серейтор) та дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7430.26G Швейцарія
Ніж для видалення серцевини з яблук D16мм з чорною ручкою Victorinox 5.3603.16 Швейцарія
Ніж для декорування Decorating 8,5 см з чорною ручкою Victorinox 7.6054.3 Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для стейка Steak з лезом 11 см / гладке / з чорною ручкою (BP) 120-11 Швейцарія 6.7203 Гарантія: довічна
Ніж для стейка SWISS CLASSIC Steak з лезом 11 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinox 6.7232 Швейцарія
Столовий ніж SWISS CLASSIC Table з лезом 11 см (серейтор) з заокругленим носом і чорною ручкою Victorinox 6.7333 Швейцарія
Складаний кухонний ніж SWISS CLASSIC Foldable Paring з лезом 11 см (гладке) і червоною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 6.7801.FB Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для стейка та піци Steak&Pizza з лезом 12см / серейторне / з чорною ручкою (BP) 120-12-w Швейцарія 6.7933 Гарантія: довічна
Універсальний кухонний ніж SWISS CLASSIC Kitchen з лезом 12 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.8003.12 Швейцарія
Універсальний кухонний ніж SWISS CLASSIC Kitchen з лезом 15 см (гладке) і чорною ручкою Victorinox 6.8003.15 Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 19 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.8003.19 Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 22 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.8003.22 Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
