Обвалювальний ніж Swibo Boning Flexible з лезом 16 см (гнучке, гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8409.16 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Sticking з лезом 18 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8411.18 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Sticking з лезом 20 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8411.20 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Sticking з лезом 25 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8411.25 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Sticking з лезом 13 см (гладке, гострий кінчик) та жовтою ручкою Victorinox 5.8412.13 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Sticking з лезом 18 см (гладке, гострий кінчик) та жовтою ручкою Victorinox 5.8412.18 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Sticking з лезом 21 см (гладке, гострий кінчик) та жовтою ручкою Victorinox 5.8412.21 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Slaughter and Butcher з лезом 16 см (гладке, широке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8421.16 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Slaughter and Butcher з лезом 18 см (гладке, широке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8421.18 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Swibo Slaughter and Butcher з лезом 24 см (гладке, широке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8431.24 Швейцарія
Професійний ніж для м'яса Swibo Cutlet and Steak з лезом 31 см (гладке, довге) та жовтою ручкою Victorinox 5.8433.31 Швейцарія
Ніж для філетування риби з рибочисткою Swibo Fish Filleting Flexible з лезом 16 см (гнучке, комбіноване заточення: гладке + серейтор на обуху) і жовтою ручкою Victorinox 5.8448.16 Швейцарія
Ніж для обробки риби Swibo Fish Filleting Flexible з лезом 20 см (вузьке, гнучке) та вузьким жовтою ручкою Victorinox 5.8449.20 Швейцарія
Ніж для обробки риби Swibo Fish Filleting Flexible з лезом 20 см (вузьке, гнучке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8450.20 Швейцарія
Обробний ніж Swibo Carving з лезом 21 см (широке, гладке) і жовтої ручкою Victorinox 5.8451.21 Швейцарія
Обробний ніж Swibo Carving з лезом 26 см (широке, гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8451.26 Швейцарія
Ніж для обробки риби Swibo Fish Filleting Flexible з лезом 20 см (вигнуте, гнучке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8452.20 Швейцарія
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.10 Швейцарія
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (серейтор) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.10W Швейцарія
Столовий ніж Swiss Modern Table з лезом 11 см (гладке, з закругленим кінчиком) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.11 Швейцарія
Ніж для стейків Swiss Modern Steak з лезом 12 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.12 Швейцарія
Ніж для стейка Swiss Modern Steak & Pizza з лезом 12 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 6.9003.12W
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (гладке) та світло-зеленою ручкою Victorinox 6.9006.1042 Швейцарія
Столовий ніж Swiss Modern Table з лезом 11 см (гладке, з закругленим кінчиком) та світло-синьою ручкою Victorinox 6.9006.112 Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
