Обвалювальний ніж Fibrox Boning Flexible з лезом 15 см (гнучке, вузьке, зігнуте) та жовтою ручкою Victorinox 5.6618.15 Швейцарія
Victorinox Кухонний обвалювальний ніж Wood Boning Narrow з лезом 15 см (вузьке) з дерев'яною ручкою 5.6606.15
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning Flexible із гнучким лезом 15 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.6413.15D Гарантія: Довічна
Victorinox DUAL GRIP Ніж обвалювальний Boning з лезом 15 см / вигнуте / гладке / з канавками (рифлене) / з чорною ручкою (CC) 533-15-G Швейцарія 5.6523.15D Гарантія: довічна
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning із лезом 15 см (вузьке) та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.6603.15D Гарантія: Довічна
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning Flexible з лезом 12 см (вузьке, зігнуте, гнучке) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.6613.12D Швейцарія
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning Flexible з лезом 15 см (вузьке, вигнуте, гнучке) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.6613.15D Швейцарія
Обвалювальний ніж Victorinox Dual Grip Boning Super Flexible з вузьким, дуже гнучким лезом 12см та чорно-червоною ручкою Dual Grip 5.6663.12D (Швейцарія) Гарантія: довічна
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning Super Flexible з лезом 15 см (вузьке, зігнуте, дуже гнучке) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.6663.15D Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 14 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8401.14 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 16 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8401.16 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning Semi-flexible з лезом 13 см (напівгнучке, вигнуте, вузьке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8404.13 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning Semi-flexible з лезом 16 см (напівгнучке, вигнуте, вузьке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8404.16 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 13 см (вигнуте) та жовтою ручкою Victorinox 5.8405.13 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 16 см (вигнуте) та жовтою ручкою Victorinox 5.8405.16 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning Flexible з лезом 13 см (гнучке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8406.13 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning Flexible з лезом 16 см (гнучке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8406.16 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 16 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8407.16 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 10 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8408.10 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 13 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8408.13 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 16 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8408.16 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning Flexible з лезом 13 см (гнучке, гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8409.13 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning Flexible з лезом 16 см (гнучке, гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8409.16 Швейцарія
Обвалювальний кований ніж Boning Grand Maitre з лезом 15 см (гладке) і чорною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 7.7303.15G Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
