Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для томатів Tomato&Table з лезом 11 см / закруглений кінчик / серейторне / з помаранчевою ручкою (BP) 111-11-w Швейцарія 6.7839.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для пікніка зі складаним лезом 11 см / закруглений кінчик / серейторне / з помаранчевою ручкою (у коробці) 111-11-w Швейцарія 6.7839.FC1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для сиру Cheese&Sausage з лезом 11 см / кінчик-виделка / серейторне / з червоною ручкою (BP) 115-11-w Швейцарія 6.7861.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для стейка Steak з лезом 12см / гладке / з чорною ручкою (BP) 120-12 Швейцарія 6.7903 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для стейка та піци Steak&Pizza з лезом 12см / серейторне / з чорною ручкою (BP) 120-12-w Швейцарія 6.7933 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж Chef's з лезом 19 см / гострий кінчик / гладке / з червоною ручкою (у блістері) 200-19 Швейцарія 6.8001.19C1B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж Chef's з лезом 12см / гострий кінчик / гладке / з чорною ручкою (у блістері) 200-12 Швейцарія 6.8003.12B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж Chef's з лезом 25 см / гострий кінчик / гладке / з чорною ручкою (у блістері) 200-25 Швейцарія 6.8003.25B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж Chef's 19см / гладке лезо / загострене вістря / зелена ручка 200-19 Швейцарія 6.8004.19C1B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж Chef's 20см / гладке лезо / загострене вістря / широке лезо / чорна ручка 201-20 (блістер) Швейцарія 6.8063.20B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж Chef's з лезом 20 см / гострий кінчик / гладке / з канавками (рифлене) / широке / з чорною ручкою (у блістері) 201-20-G Швейцарія 6.8083.20B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж Сантоку Santoku з лезом 17 см / гладке / з канавками (рифлене) / з червоною ручкою (у блістері) 250-17-G Швейцарія 6.8521.17C1B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж Сантоку Santoku 17см / гладке рифлене лезо / зелена ручка 250-17-G Швейцарія 6.8524.17C1B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж китайський Chinese chef's з лезом 18x7см / прямокутне / гладке / з чорною ручкою (у блістері) 280-18 Швейцарія 6.8563.18B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для хліба Bread з лезом 21 см / серейторне / з червоною ручкою (у блістері) 330-21-W2 Швейцарія 6.8631.21C1B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж кондитерський Bread&Pastry з лезом 22 см / закруглений кінчик / серейторне / з чорною ручкою (у блістері) 333-22-W2 Швейцарія 6.8633.22B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж кондитерський Bread&Pastry з лезом 26 см / закруглений кінчик / серейторне / з чорною ручкою (у блістері) 333-26-W2 Швейцарія 6.8633.26B Гарантія: довічна
Victorinox FIBROX Ніж обробний Carving з лезом 15см / гладке / чорна ручка (SB) 220-15 Швейцарія 5.2803.15 Гарантія: Довічна
Victorinox FIBROX Ніж філейний Filleting з лезом 16см / гладке / гнучке / чорна ручка (SB) 325-16-F Швейцарія 5.3703.16 Гарантія: Довічна
Victorinox FIBROX Ніж для м'яса універсальний Sticking з лезом 16см / гладке / чорна ручка Safety Grip 500-16 Швейцарія 5.5603.16M Гарантія: Довічна
Victorinox FIBROX Ніж обвалювальний Boning 15 см / вигнуте лезо / чорна ручка 533-15 Швейцарія 5.6503.15 Гарантія: довічна
Victorinox FIBROX Ніж обвалювальний Boning 15см / вигнуте лезо / вузьке / чорна ручка Safety Grip 535-15 Швейцарія 5.6603.15M Гарантія: довічна
Кухонний ніж для м'яса Dual Grip Chef's з великим широким лезом 25 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.2003.25D Гарантія: Довічна
Кухонний ніж для м'яса Dual Grip Chef's із лезом 20 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.2063.20D Гарантія: Довічна
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
