Різницький ніж Fibrox Butcher з лезом 31 см (зігнуте, рифлене) і чорною ручкою Victorinox 5.7323.31 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Fibrox Slaughter&Butcher з лезом 20 см (широке, зігнуте) та чорним безпечною ручкою Safety Nose Victorinox 5.7403.20 Швейцарія
Професійний ніж м'ясника (обвалювальний) Fibrox Butcher з лезом 18 см (гладке) і чорною ручкою SAFETY NOSE Victorinox 5.7603.18L Швейцарія
Ніж для чищення Wood Paring з лезом 10 см (серейтор) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.0730 Швейцарія
Кухонний ніж Wood Paring з лезом 10 см (серейтор) та дерев'яною ручкою із сосни Victorinox 5.0730.RAD (Швейцарія) Гарантія: довічна
Кухонний ніж Wood Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор) із закругленим кінчиком та дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 5.0830.11G Швейцарія
Обробний ніж Wood Carving з лезом 18 см (гладке) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.1800.18 Швейцарія
Невеликий обробний ніж Wood Kitchen з гладким лезом 12см та дерев'яною ручкою із сосни Victorinox 5.2000.12RAD (Швейцарія) Гарантія: довічна
Обробний ніж Victorinox Wood Carving із лезом 15см та дерев'яною ручкою із сосни 5.2000.15RAD (Швейцарія) Гарантія: довічна
Обробний ніж Wood Carving з лезом 19 см (гладке) і дерев'яною ручкою / подарункова упаковка Victorinox 5.2000.19G Швейцарія
Обробний ніж Wood Carving з лезом 22 см (гладке) і дерев'яною ручкою / подарункова упаковка Victorinox 5.2000.22G Швейцарія
Обробний ніж Wood Carving з лезом 20 см (гладке, широке) і дерев'яною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 5.2060.20G Швейцарія
Філейний ніж Wood Filleting Flexible з лезом 18 см (гладке, гнучке) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.3700.18 Швейцарія
Кухонний слайсерний ніж (для нарізання) Wood Slicing з лезом 36 см (гладке) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.4200.36 Швейцарія
Victorinox Кухонний обвалювальний ніж Wood Boning Narrow з лезом 15 см (вузьке) з дерев'яною ручкою 5.6606.15
Ніж-сантоку Wood Santoku з лезом 17 см (рифлене) і дерев'яною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 6.8520.17G Швейцарія
Кухонний ніж для м'яса Dual Grip Chef's з великим широким лезом 25 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.2003.25D Гарантія: Довічна
Кухонний ніж для м'яса Dual Grip Chef's із лезом 20 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.2063.20D Гарантія: Довічна
Victorinox DUAL GRIP Ніж Сантоку Santoku з лезом 17 см / гладке / з канавками (рифлене) / з чорною ручкою (CC) 250-17-G Швейцарія 5.2523.17D Гарантія: довічна
Victorinox DUAL GRIP Ніж кондитерський Bread&Pastry з лезом 26 см / закруглений кінчик / серейторне / з чорною ручкою (CC) 333-26-W2 Швейцарія 5.2933.26D Гарантія: довічна
Кухонний ніж для нарізання Dual Grip Slicing з рифленим лезом 30 см і чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.4723.30D Гарантія: Довічна
Кухонний ніж для нарізання Dual Grip Slicing із рифленим лезом 36 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.4723.36D Гарантія: Довічна
Кухонний ніж для чищення Dual Grip Paring із лезом 10 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.5103.10D Гарантія: Довічна
Ніж м'ясника Victorinox Dual Grip Butcher з лезом 20см та чорно-червоною ручкою Dual Grip 5.5203.20D (Швейцарія) Гарантія: довічна
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
