Обвалювальний ніж Dual Grip Boning Flexible з лезом 12 см (вузьке, зігнуте, гнучке) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.6613.12D Швейцарія
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning Flexible з лезом 15 см (вузьке, вигнуте, гнучке) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.6613.15D Швейцарія
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning Super Flexible з лезом 15 см (вузьке, зігнуте, дуже гнучке) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.6663.15D Швейцарія
Професійний ніж м'ясника Dual Grip Butcher з лезом 20 см (вузьке, рифлене) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.7223.20D Швейцарія
Професійний ніж різника Dual Grip Butcher з лезом 25 см (вузьке, рифлене) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.7223.25D Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning Semi-flexible з лезом 13 см (напівгнучке, вигнуте, вузьке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8404.13 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning Semi-flexible з лезом 16 см (напівгнучке, вигнуте, вузьке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8404.16 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 13 см (вигнуте) та жовтою ручкою Victorinox 5.8405.13 Швейцарія
Обвалювальний ніж Swibo Boning з лезом 16 см (вигнуте) та жовтою ручкою Victorinox 5.8405.16 Швейцарія
Ніж для обробки риби Swibo Fish Filleting Flexible з лезом 20 см (вигнуте, гнучке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8452.20 Швейцарія
Кухонний ніж для вирізання Grand Maitre Shaping з лезом 8 см (вигнуте) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7303.08G
Ніж для фігурного вирізання та формування Standard Shaping з вигнутий лезом Довжина 6 см і червоною ручкою Victorinox 5.0501 Швейцарія
Ніж для фігурного вирізання та формування Standard Shaping з вигнутим лезом завдовжки 6 см і чорною ручкою Victorinox 5.0503 Швейцарія
Обвалювальний ніж FIBROX Boning з лезом 15 см (вузьке, вигнуте, гладке) та червоною ручкою Victorinox 5.6501.15 Швейцарія
Обвалювальний ніж Fibrox Boning Super Flexible з лезом 15 см (дуже гнучке, вузьке, зігнуте) та чорною ручкою Victorinox 5.6663.15 Швейцарія
Забійний / різницький ніж Fibrox Slaughter з лезом 25 см (зігнуте, гладке) і чорною ручкою Victorinox 5.7203.25 Швейцарія
Обвалювальний ніж Dual Grip Boning з лезом 15 см (вигнуте, гладке) і чорно-червоною ручкою Dual Grip Victorinox 5.6503.15D Швейцарія
Кований ніж для фігурного вирізання та формування Grand Maitre Wood Shaping з лезом 8 см (зігнуте, гладке) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7300.08G Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.