Кухонний ніж для філетування SWISS CLASSIC Filleting Flexible з лезом 16 см (гнучке, гладке) та чорною ручкою (блістер) 6.8713.16B Victorinox
Філейний ніж SWISS CLASSIC Filleting Flexible з лезом 20 см (гнучке) та чорною ручкою (в блістері) Victorinox 6.8713.20B Швейцарія
Філейний ніж Fibrox Filleting Flexible з лезом 18 см (гнучке) і чорною ручкою Victorinox 5.3703.18 Швейцарія
Філейний ніж Fibrox Filleting Flexible з лезом 20 см (гнучке) і чорною ручкою Victorinox 5.3763.20 Швейцарія
Ніж для філетування риби Fibrox Fish Filleting Super flexible з вузьким лезом 18 см (дуже гнучке) і чорною ручкою Victorinox 5.3813.18 Швейцарія
Філейний ніж Wood Filleting Flexible з лезом 18 см (гладке, гнучке) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.3700.18 Швейцарія
Кухонний кований ніж для філетування Grand Maitre Wood Filleting з лезом 20 см (гладке) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7210.20G Швейцарія
Ніж для філетування SWISS CLASSIC Filleting Flexible з лезом 20 см (гнучке) з чорною ручкою Victorinox 6.8713.20 Швейцарія
Філейний ніж Standard Filleting Flexible з лезом 16 см (гнучке, гладке) та чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 5.3803.16B Швейцарія
Філейний ніж Fibrox Filleting Flexible з лезом 18 см (гнучке, гладке) та червоною ручкою Victorinox 5.3701.18
Філейний ніж Fibrox Filleting Flexible з лезом 18 см (гнучке) і синьою ручкою Victorinox 5.3702.18 Швейцарія
Філейний ніж Fibrox Filleting з лезом 18 см (гнучке) та зеленою ручкою Victorinox 5.3704.18 Швейцарія
Філейний ніж Fibrox Filleting Flexible з лезом 18 см (гнучке) та білою ручкою Victorinox 5.3707.18 Швейцарія
Філейний ніж Fibrox Filleting Flexible з лезом 18 см (гнучке, гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.3708.18
Філейний ніж Swibo Filleting з лезом 18 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8403.18 Швейцарія
Професійний філейний ніж Swibo Filleting з лезом 20 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 5.8403.20 Швейцарія
Кухонний кований ніж для філетування Grand Maitre Filleting Flexible з лезом 20 см (гнучке, гладке) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7213.20G Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.