Ніж для чищення Wood Paring з лезом 10 см (серейтор) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.0730 Швейцарія
Кухонний ніж Wood Paring з лезом 10 см (серейтор) та дерев'яною ручкою із сосни Victorinox 5.0730.RAD (Швейцарія) Гарантія: довічна
Кухонний ніж для чищення Dual Grip Paring із лезом 10 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.5103.10D Гарантія: Довічна
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.10 Швейцарія
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (серейтор) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.10W Швейцарія
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (гладке) та світло-зеленою ручкою Victorinox 6.9006.1042 Швейцарія
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (серейтор) та блакитною ручкою Victorinox 6.9006.10W21 Швейцарія
Кований ніж для чищення Grand Maitre Paring з лезом 8 см (гладке) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7203.08G Швейцарія
Кухонний кований ніж для очищення Grand Maitre Wood Kitchen з лезом 10 см (гладке) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7200.10G Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 6 см (гладке) та червоною ручкою Victorinox 5.0301 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 6 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.0303 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та червоною ручкою Victorinox 5.0401 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та синьою ручкою Victorinox 5.0402 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.0403 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinox 5.0432 Швейцарія
Ніж для фігурного вирізання та формування Standard Shaping з вигнутий лезом Довжина 6 см і червоною ручкою Victorinox 5.0501 Швейцарія
Ніж для фігурного вирізання та формування Standard Shaping з вигнутим лезом завдовжки 6 см і чорною ручкою Victorinox 5.0503 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та синьою ручкою Victorinox 5.0602 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.0603 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinox 5.0632 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 10 см (гладке) та червоним руківя'м Victorinox 5.0701 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 10 см (гладке) та синьою ручкою Victorinox 5.0702 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 10 см (гладке) та чорним руківя'м Victorinox 5.0703 Швейцарія
Ніж для чищення Standard Paring з лезом 10 см (серейтор) і червоною ручкою Victorinox 5.0731 Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
