Ніж для чищення Swiss Classic Paring з лезом 8 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.7603 Швейцарія
Ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 10 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.7703 Швейцарія
Ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 10 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 6.7733 Швейцарія
Ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 8 см (гладке) та з чорною ручкою Victorinox 6.7403 Швейцарія
Ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 8 см (гладке) та червоною ручкою Victorinox 6.7601 Швейцарія
Ніж для чищення Swiss Classic Paring з лезом 8 см (гладке) та зеленою ручкою Victorinox 6.7606.L114 Швейцарія
Ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 10 см (гладке) та зеленою ручкою Victorinox 6.7706.L114 Швейцарія
Ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 10 см (серейтор) і зеленою ручкою Victorinox 6.7736.L4 Швейцарія
Ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 8 см (серейтор) і жовтою ручкою Victorinox 6.7636.L118 Швейцарія
Ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 10 см (гладке) та жовтою ручкою Victorinox 6.7706.L118 Швейцарія
Victorinox Кухонний ніж SWISS CLASSIC Paring з лезом 6 см і червоною ручкою 6.7301
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для чищення овочів Paring 6см / кінчик вниз / гладке / з червоною ручкою (BP) 105-06 Швейцарія 6.7301.C1 Гарантія: довічна
Victorinox Кухонний ніж для чищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 6 см і чорною ручкою Швейцарія Гарантія: Довічна
Ніж для очищення SWISS CLASSIC Paring з лезом 8 см (гладке) з червоною ручкою Victorinox 6.7401 Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для чищення овочів Paring з лезом 8 см / кінчик вниз / гладке / з червоною ручкою (BP) 105-08 Швейцарія 6.7401.C1 Гарантія: довічна
Ніж для очищення Swiss Classic Paring з лезом 8 см (серейтор) і червоною ручкою Victorinox 6.7431 Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для овочів Paring з лезом 8 см / кінчик вниз / серейторне / з червоною ручкою (BP) 105-08-w Швейцарія 6.7431.C1 Гарантія: довічна
Ніж для чищення Swiss Classic Paring з лезом 8 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 6.7433 Швейцарія
Ніж для фігурного вирізання та формування SWISS CLASSIC Shaping з вигнутим лезом завдовжки 6 см і червоною ручкою Victorinox 6.7501 Швейцарія
Ніж для фігурного вирізання та формування SWISS CLASSIC 6.7503 з вигнутим лезом завдовжки 6 см і чорною ручкою Victorinox 6.7503 Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для чищення овочів Paring з лезом 8 см / гострий кінчик / гладке / з червоною ручкою (BP) 100-08 Швейцарія 6.7601.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для чищення овочів Paring з лезом 8 см / гострий кінчик / гладке / з синьою ручкою (BP) 100-08 Швейцарія 6.7602.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для чищення овочів Paring з лезом 8 см / гострий кінчик / гладке / із зеленою ручкою (BP) 100-08 Швейцарія 6.7604.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для чищення овочів Paring з лезом 8 см / гострий кінчик / гладке / з фіолетовою ручкою (BP) 100-08 Швейцарія 6.7605.C1 Гарантія: довічна
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.