Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для томатів Tomato&Table з лезом 11 см / закруглений кінчик / серейторне / з синьою ручкою (BP) 111-11-w Швейцарія 6.7832.C1 Гарантія: довічна
Кухонний ніж Swiss Classic Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор) з заокругленим кінчиком і синьою ручкою Victorinox 6.7832 Швейцарія
Ніж для стейка SWISS CLASSIC Steak з лезом 11 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinox 6.7232.20 Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для стейка та піци Steak&Pizza з лезом 11 см / кінчик вгору / серейторне / з синьою ручкою (BP) 120-11-w Швейцарія 6.7232.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для чищення овочів Paring з лезом 8 см / гострий кінчик / гладке / з синьою ручкою (BP) 100-08 Швейцарія 6.7602.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для овочів Paring з лезом 8 см / гострий кінчик / серейторне / з синьою ручкою (BP) 100-08-w Швейцарія 6.7632.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для чищення овочів Paring 10см / гострий кінчик / гладке / з синьою ручкою (BP) 100-10 Швейцарія 6.7702.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для овочів Paring 10см / гострий кінчик / серейторне / з синьою ручкою (BP) 100-10-w Швейцарія 6.7732.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для пікніка зі складаним лезом 11 см / закруглений кінчик / серейторне / з синьою ручкою (у коробці) 111-11-w Швейцарія 6.7832.FC1 Гарантія: довічна
Універсальний кухонний ніж Fibrox Kitchen з лезом 15 см (гладке) та синьою ручкою Victorinox 5.2002.15 Швейцарія
Обробний ніж Fibrox Carving з лезом 19 см (гладке) та синьою ручкою Victorinox 5.2002.19 Швейцарія
Обробний ніж Fibrox Carving з лезом 25 см (гладке) та синьою ручкою Victorinox 5.2002.25 Швейцарія
Обробний ніж Fibrox Sticking з лезом 18 см (гладке) і синьою ручкою Victorinox 5.5502.18 Швейцарія
Кухонний ніж для птиці Fibrox Poultry з лезом 8 см (вузьке, гладке) та синьою ручкою Small Victorinox 5.5902.08S Швейцарія
Кухонний обробний ніж для птиці Fibrox Poultry з лезом 9 см (вузьке) та синьою ручкою Small Victorinox Швейцарія 5.5902.09S
Обвалювальний ніж Fibrox Boning з лезом 15 см (гладке) і синьою ручкою Victorinox 5.6002.15 Швейцарія
Обвалювальний ніж Fibrox Boning з лезом 12 см (вузьке, зігнуте) і синьою ручкою Victorinox 5.6602.12 Швейцарія
Обвалювальний ніж Fibrox Boning Flexible з лезом 15 см (гнучке, вузьке, зігнуте) і синьою ручкою Victorinox 5.6612.15 Швейцарія
Столовий ніж Swiss Modern Table з лезом 11 см (гладке, з закругленим кінчиком) та світло-синьою ручкою Victorinox 6.9006.112 Швейцарія
Кухонний ніж Swiss Modern Tomato & Sausage з лезом 11 см (серейтор; закруглений кінчик) і синьою ручкою Victorinox 6.9006.11W2
Ніж для стейків Swiss Modern Steak з лезом 12 см (гладке) та світло-синьою ручкою Victorinox 6.9006.122 Швейцарія
Ніж для стейка Swiss Modern Steak & Pizza з лезом 12 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinoxя 6.9006.12W2 Швейцарія
Ніж для стейка SWISS CLASSIC Steak з лезом 11 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinox 6.7232 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (гладке) та синьою ручкою Victorinox 5.0402 Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
