Складаний кухонний ніж SWISS CLASSIC Foldable Paring з лезом 11 см (серейтор) з помаранчевою ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 6.7836.F9B Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для томатів Tomato&Table з лезом 11 см / закруглений кінчик / серейторне / з жовтою ручкою (BP) 111-11-w Швейцарія 6.7838.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для пікніка зі складаним лезом 11 см / закруглений кінчик / серейторне / з жовтою ручкою (у коробці) 111-11-w Швейцарія 6.7838.FC1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для томатів Tomato&Table з лезом 11 см / закруглений кінчик / серейторне / з помаранчевою ручкою (BP) 111-11-w Швейцарія 6.7839.C1 Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для пікніка зі складаним лезом 11 см / закруглений кінчик / серейторне / з помаранчевою ручкою (у коробці) 111-11-w Швейцарія 6.7839.FC1 Гарантія: довічна
Кухонний ніж для сиру і ковбаси SWISS CLASSIC Cheese and Sausage з лезом 11 см (серейтор), роздвоєним кінчиком і червоною ручкою Victorinox 6.7861 Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для сиру Cheese&Sausage з лезом 11 см / кінчик-виделка / серейторне / з червоною ручкою (BP) 115-11-w Швейцарія 6.7861.C1 Гарантія: довічна
Кухонний ніж для сиру і ковбаси SWISS CLASSIC Cheese and Sausage з лезом 11 см (серейтор), роздвоєним кінчиком і чорною ручкою Victorinox 6.7863 Швейцарія
Ніж для м'якого сиру і масла Swiss Classic Butter and Cream Cheese з лезом 13 см (серейтор, перфороване) і чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 6.7863.13B Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для стейка Steak з лезом 12см / гладке / з чорною ручкою (BP) 120-12 Швейцарія 6.7903 Гарантія: довічна
Ніж для стейка SWISS CLASSIC Steak з лезом 14 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.7903.14 Швейцарія
Ніж для стейка / піци SWISS CLASSIC Steak and Pizza з лезом 12 см (серейтор) і зеленою ручкою Victorinox 6.7936.12L4 Швейцарія
Ніж для стейка / піци SWISS CLASSIC Steak and Pizza з лезом 12 см (серейтор) і рожевою ручкою Victorinox 6.7936.12L5 Швейцарія
Ніж для стейка / піци SWISS CLASSIC Steak and Pizza з лезом 12 см (серейтор) і жовтою ручкою Victorinox 6.7936.12L8 Швейцарія
Ніж для стейка / піци SWISS CLASSIC Steak and Pizza з лезом 12 см (серейтор) і помаранчевою ручкою Victorinox 6.7936.12L9 Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 19 см (гладке) і червоною ручкою (блістер) Victorinox 6.8001.19B Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж Chef's з лезом 19 см / гострий кінчик / гладке / з червоною ручкою (у блістері) 200-19 Швейцарія 6.8001.19C1B Гарантія: довічна
Victorinox SWISS CLASSIC Шеф-ніж Chef's з лезом 12см / гострий кінчик / гладке / з чорною ручкою (у блістері) 200-12 Швейцарія 6.8003.12B Гарантія: довічна
Універсальний кухонний ніж Swiss Classic Kitchen з лезом 12 см (гладке) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 6.8003.12G Швейцарія
Універсальний кухонний ніж SWISS CLASSIC Kitchen з лезом 15 см (гладке) та чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 6.8003.15B Швейцарія
Універсальний кухонний ніж Swiss Classic Kitchen з лезом 15 см (гладке) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 6.8003.15G Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 19 см (гладке) та чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.8003.19B Швейцарія
Кухонний ніж для обробки Swiss Classic Carving з лезом 19 см (гладке) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 6.8003.19G Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 22 см (гладке) та чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 6.8003.22B Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
