Кухонний ніж Swiss Modern Tomato & Sausage з лезом 11 см (серейтор; закруглений кінчик) і синьою ручкою Victorinox 6.9006.11W2
Ніж для стейка Swiss Modern Steak & Pizza з лезом 12 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinoxя 6.9006.12W2 Швейцарія
Ніж для стейка Swiss Modern Steak & Pizza з лезом 12 см (серейтор) і ручкою м'ятного кольору Victorinox 6.9006.12W41
Кухонний ніж для хліба / кондитерський ніж Swiss Modern Bread&Pastry з лезом 22 см (серейтор) з чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.9073.22WB Швейцарія
Кований ніж для стейка Grand Maitre Tomato and Steak з лезом 12 см (серейтор) і чорною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 7.7203.12WG Швейцарія
Кованый нож для хлеба Grand Maitre Bread с лезвием 23 см (серрейтор) и черной ручкой (подарочная коробка) Victorinox 7.7433.23G Швейцария Кований ніж для хліба Grand Maitre Bread з лезом 23 см (серейтор) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7433.23G Швейцарія
Кований ніж для хліба Grand Maitre Bread and Pastry з лезом 26 см (серрейтор) із чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7433.26G Швейцарія
Кухонний кований ніж для стейків Grand Maitre Wood Steak з лезом 12 см (серейтор) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7200.12WG Швейцарія
Кухонний ніж для хліба Grand Maitre Wood Bread & Pastry з лезом 26 см (серейтор) та дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7430.26G Швейцарія
Кухонний ніж для хліба Victorinox Swiss Modern Bread & Pastry Damast з лезом 22 см з дамаської сталі (серейтор) і горіховою ручкою (Lim.Ed. 1884) 6.9070.22WJ21 Швейцарія
Пекарський ніж Victorinox Baker's з серейторним лезом 13,5см 5.2531 (Швейцарія) Гарантія: довічна
Ніж для стейка SWISS CLASSIC Steak з лезом 11 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinox 6.7232 Швейцарія
Столовий ніж SWISS CLASSIC Table з лезом 11 см (серейтор) з заокругленим носом і чорною ручкою Victorinox 6.7333 Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для стейка та піци Steak&Pizza з лезом 12см / серейторне / з чорною ручкою (BP) 120-12-w Швейцарія 6.7933 Гарантія: довічна
Ніж для хліба Victorinox SWISS CLASSIC Bread 6.8633.21 з лезом 21 см (серейтор) та чорною ручкою Victorinox 6.8633.21 Швейцарія
Кондитерський ніж Swiss Classic Pastry з лезом 26 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 6.8633.26 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinox 5.0432 Швейцарія
Ніж для чищення овочів Standard Paring з лезом 8 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinox 5.0632 Швейцарія
Ніж для чищення Standard Paring з лезом 10 см (серейтор) і червоною ручкою Victorinox 5.0731 Швейцарія
Ніж для чищення Standard Paring з лезом 10 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.0733 Швейцарія
Кухонний ніж STANDARD Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор) з заокругленим кінчиком і червоною ручкою Victorinox 5.0831 Швейцарія
Кухонний ніж Standard Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор) із заокругленим кінчиком та синьою ручкою Victorinox 5.0832 Швейцарія
Кухонний ніж Standard Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор), заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.0833 Швейцарія
Кухонний ніж для сиру і ковбаси Standard Cheese and Sausage з лезом 11 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.0933 Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
