Кухонний ніж для нарізання Dual Grip Slicing з рифленим лезом 30 см і чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.4723.30D Гарантія: Довічна
Кухонний ніж для нарізання Dual Grip Slicing із рифленим лезом 36 см та чорно-червоною ручкою Швейцарія 5.4723.36D Гарантія: Довічна
Victorinox DUAL GRIP Ніж обвалювальний Boning з лезом 15 см / вигнуте / гладке / з канавками (рифлене) / з чорною ручкою (CC) 533-15-G Швейцарія 5.6523.15D Гарантія: довічна
Професійний ніж м'ясника Dual Grip Butcher з лезом 20 см (вузьке, рифлене) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.7223.20D Швейцарія
Професійний ніж різника Dual Grip Butcher з лезом 25 см (вузьке, рифлене) і чорною ручкою Dual Grip Victorinox 5.7223.25D Швейцарія
Ніж-сантоку Swiss Modern Santoku з лезом 17 см (рифлене, гладке) і чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.9053.17KB Швейцарія
Кухонний ніж-сантоку Swiss Modern Santoku з лезом 17 см (гладке, рифлене) з оливково-зеленою ручкою (блістер) Victorinox 6.9056.17K6B Швейцарія
Ніж-сантоку Swiss Modern Santoku з лезом 17 см (рифлене) і горіховою ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 6.9050.17KG Швейцарія
Кований ніж-сантоку Santoku Grand Maitre з лезом 17 см (рифлене) і чорною ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 7.7323.17G Швейцарія
Кований ніж-сантоку Grand Maitre Wood Santoku з рифленим лезом 17см та дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7320.17G (Швейцарія) Гарантія: довічна
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з лезом 25 см (рифлене) і чорною ручкою Victorinox 6.8023.25 Швейцарія
Обробний ніж SWISS CLASSIC Carving з широким лезом 20 см (рифлене) та чорною ручкою Victorinox 6.8083.20 Швейцарія
Ніж для нарізання SWISS CLASSIC Slicing з лезом 25 см (рифлене), заокругленим носом і чорною ручкою Victorinox 6.8223.25 Швейцарія
Ніж-сантоку Swiss Classic Santoku з лезом 17 см (рифлене) та зеленою ручкою (блістер) Victorinox 6.8526.17L4B Швейцарія
Ніж для нарізання Fibrox Slicing з лезом 30 см (рифлене) з заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.4723.30 Швейцарія
Кухонний кований ніж Forged Santoku German Type 17 см рифлене лезо з чорною ручкою 7.7223.17 Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.