Кухонний ніж для хліба SWISS CLASSIC Bread з лезом 21 см (серейтор) і червоною ручкою (блістер) Victorinox 6.8631.21B Швейцарія
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для хліба Bread з лезом 21 см / серейторне / з червоною ручкою (у блістері) 330-21-W2 Швейцарія 6.8631.21C1B Гарантія: довічна
Ніж для хліба Swiss Classic Bread з лезом 21 см (серейтор) і чорною ручкою (в блістері) Victorinox 6.8633.21B Швейцарія
Ніж для хліба Fibrox Bread з лезом 21 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.2533.21 Швейцарія
Кухонний ніж для хліба / кондитерський ніж Swiss Modern Bread&Pastry з лезом 22 см (серейтор) з чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.9073.22WB Швейцарія
Кованый нож для хлеба Grand Maitre Bread с лезвием 23 см (серрейтор) и черной ручкой (подарочная коробка) Victorinox 7.7433.23G Швейцария Кований ніж для хліба Grand Maitre Bread з лезом 23 см (серейтор) і чорною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7433.23G Швейцарія
Ніж для хліба Victorinox SWISS CLASSIC Bread 6.8633.21 з лезом 21 см (серейтор) та чорною ручкою Victorinox 6.8633.21 Швейцарія
Ніж для хліба Standard Bread з лезом 18 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.1633.18 Швейцарія
Хлібний ніж Standard Bread з лезом 21 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 5.1633.21 Швейцарія
Ніж для хліба Standard Bread з лезом 21 см (серейтор) і чорною ручкою (блістер) Victorinox 5.1633.21B Швейцарія
Хлібний ніж Wood Bread з лезом 21 см (серейтор) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.1630.21 Швейцарія
Швейцарський ніж для хліба та кондитерських виробів Swiss Modern Bread&Pastry з лезом 22 см (серейтор) з рожевою ручкою (блістер) Victorinox 6.9076.22W5B Швейцарія
Ніж для хліба та кондитерських виробів Swiss Modern Bread and Pastry з лезом 22 см (серрейтор) і горіховою ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 6.9070.22WG Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.