Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.10 Швейцарія
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (серейтор) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.10W Швейцарія
Столовий ніж Swiss Modern Table з лезом 11 см (гладке, з закругленим кінчиком) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.11 Швейцарія
Ніж для стейків Swiss Modern Steak з лезом 12 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 6.9003.12 Швейцарія
Ніж для стейка Swiss Modern Steak & Pizza з лезом 12 см (серейтор) і чорною ручкою Victorinox 6.9003.12W
Кухонний ніж для чищення Swiss Modern Paring з лезом 10 см (гладке) та світло-зеленою ручкою Victorinox 6.9006.1042 Швейцарія
Столовий ніж Swiss Modern Table з лезом 11 см (гладке, з закругленим кінчиком) та світло-синьою ручкою Victorinox 6.9006.112 Швейцарія
Столовий ніж Swiss Modern Table з лезом 11 см (гладке, з закругленим кінчиком) та ручкою м'ятного кольору Victorinox 6.9006.1141 Швейцарія
Кухонний ніж Swiss Modern Tomato & Sausage з лезом 11 см (серейтор; закруглений кінчик) і синьою ручкою Victorinox 6.9006.11W2
Ніж для стейків Swiss Modern Steak з лезом 12 см (гладке) та світло-синьою ручкою Victorinox 6.9006.122 Швейцарія
Ніж для стейків Swiss Modern Steak з лезом 12 см (гладке) та ручкою м'ятного кольору Victorinox 6.9006.1241 Швейцарія
Ніж для стейка Swiss Modern Steak & Pizza з лезом 12 см (серейтор) і синьою ручкою Victorinoxя 6.9006.12W2 Швейцарія
Ніж для стейка Swiss Modern Steak & Pizza з лезом 12 см (серейтор) і ручкою м'ятного кольору Victorinox 6.9006.12W41
Обробний ніж Swiss Modern Carving з лезом 19 см (гладке) та чорною ручкою (упаковка - блістер) Victorinox 6.9013.19B Швейцарія
Великий обробний ніж Swiss Modern Carving з лезом 20 см (широке, гладке) і чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.9013.20B Швейцарія
Обробний ніж Swiss Modern Carving з лезом 22 см (гладке) і чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.9013.22B Швейцарія
Універсальний кухонний ніж Swiss Modern Kitchen з лезом 15 см (гладке) з бузковою ручкою (блістер) Victorinox 6.9016.1521B Швейцарія
Обробний ніж Swiss Modern Carving з лезом 19 см (гладке) та ручкою медового кольору (упаковка - блістер) Victorinox 6.9016.198B Швейцарія
Обробний ніж Swiss Modern Carving з лезом 20 см (широке, гладке) з блакитною ручкою (блістер) Victorinox 6.9016.202B Швейцарія
Обробний ніж Swiss Modern Carving з лезом 22 см (гладке) з бордовою ручкою (блістер) Victorinox 6.9016.221B Швейцарія
Ніж-сантоку Swiss Modern Santoku з лезом 17 см (рифлене, гладке) і чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.9053.17KB Швейцарія
Кухонний ніж-сантоку Swiss Modern Santoku з лезом 17 см (гладке, рифлене) з оливково-зеленою ручкою (блістер) Victorinox 6.9056.17K6B Швейцарія
Кухонний ніж для хліба / кондитерський ніж Swiss Modern Bread&Pastry з лезом 22 см (серейтор) з чорною ручкою (блістер) Victorinox 6.9073.22WB Швейцарія
Ніж-сантоку Swiss Modern Santoku з лезом 17 см (рифлене) і горіховою ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 6.9050.17KG Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.