Кухонний ніж Swiss Modern Tomato & Sausage з лезом 11 см (серейтор; закруглений кінчик) і синьою ручкою Victorinox 6.9006.11W2
Ніж для стейків Swiss Modern Steak з лезом 12 см (гладке) та світло-синьою ручкою Victorinox 6.9006.122 Швейцарія
Ніж для стейків Swiss Modern Steak з лезом 12 см (гладке) та ручкою м'ятного кольору Victorinox 6.9006.1241 Швейцарія
Ніж для стейка Swiss Modern Steak & Pizza з лезом 12 см (серейтор) і ручкою м'ятного кольору Victorinox 6.9006.12W41
Victorinox SWISS CLASSIC Ніж для стейка Steak з лезом 11 см / гладке / з чорною ручкою (BP) 120-11 Швейцарія 6.7203 Гарантія: довічна
Столовий ніж SWISS CLASSIC Table з лезом 11 см (серейтор) з заокругленим носом і чорною ручкою Victorinox 6.7333 Швейцарія
Десертний ніж Standard Dessert з лезом 11 см (гладке), заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.0803 Швейцарія
Кухонний ніж STANDARD Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор) з заокругленим кінчиком і червоною ручкою Victorinox 5.0831 Швейцарія
Кухонний ніж Standard Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор) із заокругленим кінчиком та синьою ручкою Victorinox 5.0832 Швейцарія
Кухонний ніж Standard Tomato and Table з лезом 11 см (серейтор), заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.0833 Швейцарія
Ніж для стейка Standard Steak з лезом 11 см (гладке) та чорною ручкою Victorinox 5.1203 Швейцарія
Столовий ніж Standard Table з лезом 11 см (гладке), заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.1303 Швейцарія
Столовий ніж Standard Table з лезом 11 см (серейтор), заокругленим кінчиком і чорною ручкою Victorinox 5.1333 Швейцарія
Кухонний ніж Swiss Modern Tomato & Sausage з лезом 11 см (серейтор; закруглений кінчик) і чорною ручкою Victorinox 6.9003.11W
Кухонний ніж Swiss Modern Tomato & Sausage з лезом 11 см (серейтор; закруглений кінчик) і ручкою м'ятного кольору Victorinox 6.9006.11W41
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.
