Хлібний ніж Wood Bread з лезом 21 см (серейтор) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.1630.21 Швейцарія
Обробний ніж Wood Carving з лезом 18 см (серейтор) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.1930.18 Швейцарія
Універсальний кухонний ніж Wood Kitchen з лезом 12 см (гладке) та дерев'яною ручкою Victorinox 5.2000.12 Швейцарія
Обробний кухонний ніж Wood Carving з лезом 15 см і дерев'яною ручкою Victorinox 5.2000.15 Швейцарія
Обробний ніж Wood Carving з лезом 19 см і дерев'яною ручкою Victorinox 5.2000.19 Швейцарія
Обробний ніж Wood Carving 22 см з дерев'яною ручкою Victorinox 5.2000.22 Швейцарія
Victorinox Обробний ніж Wood Carving із серейторним лезом 12 см та дерев'яною ручкою 5.2030.12 (Швейцарія) Гарантія: довічна
Обробний ніж Wood Carving з широким лезом завдовжки 20 см і дерев'яною ручкою Victorinox 5.2060.20 Швейцарія
Кухонний ніж для хліба та кондитерських виробів Wood Bread & Pastry з лезом 22 см (серейтор) та дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 5.2930.22G Швейцарія
Ніж-сокирка для м'яса Wood Kitchen Cleaver з лезом 18 см (велике, гладке) і дерев'яною ручкою Victorinox 5.4000.18 Швейцарія
Слайсерний ніж (для нарізання) Wood Slicing з лезом 25 см (гладке) та дерев'яною ручкою Victorinox 5.4500.25 Швейцарія
Універсальний кухонний ніж Swiss Modern Kitchen з лезом 15 см (гладке) і горіховою ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 6.9010.15G Швейцарія
Обробний ніж Swiss Modern Carving з лезом 22 см (гладке) і горіховою ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 6.9010.22G Швейцарія
Ніж для хліба та кондитерських виробів Swiss Modern Bread and Pastry з лезом 22 см (серрейтор) і горіховою ручкою (подарункова упаковка) Victorinox 6.9070.22WG Швейцарія
Кований ніж для фігурного вирізання та формування Grand Maitre Wood Shaping з лезом 8 см (зігнуте, гладке) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7300.08G Швейцарія
Кований кухонний ніж шеф-кухаря Grand Maitre Wood Chef's з лезом 15 см (гладке) і дерев'яною ручкою (подарункова коробка) Victorinox 7.7400.15G Швейцарія
Ніж-сантоку з клинком з дамаської сталі Swiss Modern Santoku з лезом 17 см (гладке) і ручкою з горіха (Lim.Ed. 1884) Victorinox 6.9050.17J20 Швейцарія
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція і параметри леза, тип його заточування, а також особливості руків’я.
Лезо може мати загострений, тупий, зрізаний або заокруглений кінчик. Безпосередньо форма леза може бути прямою або вигнутою. Визначальне значення має тип різальної крайки. В нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серейторною робочою поверхнею. Гладкий клинок універсальніший. Завдяки йому доступними стають будь-які роботи на кухні. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів і овочів.
Свою незаперечну перевагу мають і серейторні ножі для кухні — це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою крайкою можуть прослужити набагато довше, ніж його гладко заточені аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged і Swibo можна використовувати на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі із цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після суворого тестування цих клинків була встановлена їхня абсолютна придатність для безперервної щоденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму руків’я, що дає змогу руці не втомлюватися в умовах активних навантажень.
Кухонні ножі Вікторінокс для професіоналів оснащуються масивними та товстими лезами. У них є виражена заточка, розрахована на довгострокову службу.
Оригінальне точило допомагає виконати заточку ножа. Застосування таких точил не вимагає спеціальних знань і навичок, тому заточування проводиться самостійно та у звичних умовах (вдома або на підприємстві).
У модельному ряду кухонних ножів Вікторінокс можна побачити інструменти такого цільового призначення: обробні (для м’ясників), обвалювальні (для акуратного відділення м'яса від кісток), філейні. Крім того, в колекцію включені кондитерські та кухарські ножі-сантоку в японському стилі (з дуже широким лезом і/або "повітряними" кишенями на клинку).
Незалежно від серії ножів, для всієї лінії з виробництва кухонних ножів, швейцарський бренд Victorinox використовує такий витратний матеріал, як неіржавна сталь високої якості. Метал цього типу - незаперечний фаворит у виготовленні лез. Це пояснюється багатьма корисним властивостями сталі.
Головна перевага неіржавної сталі полягає у її назві - це стійкість до процесів корозії і впливу води. Такі ножі гарно витримують регулярні механічні навантаження. Крім того, вони піддатливі і гнучкі, що збільшує продуктивність роботи з ножем.
Руків’я виготовляють з міцного пластику, унікального матеріалу Fibrox і натурального дерева цінної породи. Кожна з таких ручок має свої переваги.
Фірмова належність кухонних ножів Victorinox визначається нанесенням характерної фірмової символіки швейцарського бренда на лезо. Метод піскоструминної передачі зображень на сталеву поверхню дозволяє в абсолютній точності передати найдрібніші штрихи логотипу та напису Вікторінокс. Таке нанесення не піддається зношуванню і збережеться в будь-яких умовах експлуатації.